Wij zijn pas tevreden als jullie tevreden zijn

Heerlijk snacken op bijna iedere door u gewenste locatie. Dat kan met de mobiele frietwagen van Petatte Jan in heel Limburg!!

“Hallo Danny,
Het was super. Jullie vriendelijkheid en kwaliteit.
De gasten vonden het heerlijk!”

Carla

“Wij hebben 27 december genoten van de snackmobiel op het feest van mijn moeder. Alles was goed geregeld. Zowel de communicatie dan de wagen op het feest zelf. De medewerker kwam ruim op tijd aan en alles werd goed uitgelegd en voorbereid. Iedereen vond het heerlijk en gezellig! Dankjewel voor deze super ervaring!”

S.L.

“Allereerst nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking tijdens ons jaarlijks Koningsvogelschieten van afgelopen zondag 18 september.

Iedereen was aangenaam verrast er zeer tevreden over de kwaliteit en het aanbod. Wij zullen jou zeker bij anderen aanbevelen.

Met vriendelijke groeten,
Namens bestuur en leden van de Sjtadssjötterie Sint Rosa Zitterd”

Jo Suijkerbuijk

“Wat een toppers! vandaag kwam Petattejan op ons activiteitencentrum LImbrichterweg. De cliënten hebben erg genoten van de lekkere frieten en snacks. Alles verliep vlot en ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar. Als er nog eens een frietenwagen komt moet het Petattejan zijn volgens ons allemaal ;)”

Pergamijn DAC
Als is het leven nog zo zuur, gelukkig is er altijd nog de frituur